Over ons

Telos betekent ‘doel’, ook wel ‘levensdoel’ in het Grieks en hier staan we voor.

We geloven in de meerwaarde van samenwerking en diversiteit. Daarom hebben wij, Han Yin Bong en Rachel Thoms, onze krachten gebundeld in praktijk Telos. Als twee zeer ervaren coaches en professionals brengen we beiden onze unieke werk en levenservaring, manier van kijken, persoonlijkheid en expertise mee.

Wij werken zowel zelfstandig als samen. Met name op grotere trajecten hebben we de ervaring dat we elkaar versterken en aanvullen. Bij individuele coaching kies je zelf de coach waar jij de meeste affiniteit mee hebt. Tegelijkertijd ben je verzekerd van coaches die elkaar scherp houden en van een sterk netwerk van andere professionals met wie we zijn gelieerd, mocht aanvullende expertise wenselijk zijn.

Han Yin Bong

Ik ben Han Yin Bong (1967, drs Bedrijfseconomie) en als coach en interim HR professional ben ik inmiddels zo’n 15 jaar sparringpartner voor (senior) management en medewerkers in zowel Nederlandse als internationale organisaties. Ook ondernemers en particulieren weten de weg naar mijn praktijk te vinden. De laatste jaren coach ik daarnaast steeds meer jong-volwassenen die worstelen met leven en werk.

Vanuit een diepgaande interesse in wie mensen in hun essentie zijn en wat hun drijft, coach ik teams en individuen in hun ontwikkeling. Zodat mensen hun talenten gaan inzetten om zo tot hun recht te komen. Ook als het even tegen zit.

Mijn opleiding als coach/counselor heb ik gevolgd aan het Europees Instituut en aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie. Als mens (en als coach) ben je nooit uitgeleerd, ik doe daarom regelmatig aan nascholing. Mijn begeleiding is integratief en heeft als uitgangspunt dat er samenhang is tussen de manier waarop je denkt, hoe je je voelt en hoe dit zich vertaalt in doen en laten. Afhankelijk van jouw vraag en wat bij jou past kunnen daarom verschillende benaderingen aan bod komen.

Ik ben aangesloten bij de European Mentoring & Coaching Council (EMCC) en de NOBCO. Voor mijn volledige CV verwijs ik je graag naar mijn Linked-in profiel.

Cliënten vinden het prettig dat ik verschillende invalshoeken bied door mijn brede werk- en levenservaring. Daarnaast waarderen ze mijn rust, warmte en analytische blik, mijn vermogen om verder te kijken en de vraag achter de vraag helder te krijgen. Mijn pragmatische kant zorgt ervoor dat de vertaalslag naar de praktijk wordt gemaakt.

Ik coach cliënten in de Nederlandse en Engelse taal.

Rachel Thoms

Ik ben Rachel Thoms (1971) en ik ondersteun organisaties, teams en individuen om hun potentie/mogelijkheden te ontdekken en te realiseren. Ik ben gefascineerd door menselijk gedrag en altijd op zoek naar mogelijkheden om mensen te helpen grip te krijgen op hun gedrag, om hun ambities/wensen te realiseren. Dat is de rode draad in mijn loopbaan en dat is simpelweg wat mij drijft.

Om verschillende redenen werk ik graag met Han Yin, als medeoprichter van Telos Coaching. Samen willen we jou ondersteunen om het beste uit je professionele en/of privéleven te halen. Jij bepaalt natuurlijk wat dat ‘beste’ is. Als coach ervaren mensen mij als ontspannen, kundig, ondersteunend en zeer betrokken.

In mijn professionele carrière heb ik internationaal gewerkt (Shell, Accenture, KPN) in change management consulting, in verschillende HR en leiderschapsrollen en als coach. Via studies en trainingen heb ik mij verder ontwikkeld en gespecialiseerd in human resource management en ontwikkeling (Msc), change management, coaching, counseling en psychologie onder andere bij de Nederlandse Academie van Psychotherapie en Henley Business School.

Ik ben aangesloten bij de European Mentoring & Coaching Council (EMCC) en de NOBCO en ben een gecertificeerde Profile Dynamics consultant. Voor mijn volledige CV verwijs ik je graag naar mijn Linkedin profiel.

Oorspronkelijk kom ik uit Stratford upon Avon (UK) en ben ik in 1996 naar Nederland gekomen om hier als expat te werken. Nu woon ik samen met mijn gezin in Den Haag.

Ik coach cliënten in de Engelse en Nederlandse taal.