Wat zeggen onze cliënten over ons?

Over Han Yin

Rotterdam, 13 juni 2022
Athena Cordilia, 33 jaar

Na lang zoeken en coaches uitproberen ben ik bij Han Yin terecht gekomen. Han Yin is voor mij de perfecte coach! Door haar kennis, ervaring en flexibiliteit. Zij kan ze zich heel goed verplaatsen in de zaken die ik met haar bespreek. Zij geeft mij de ruimte om uit te praten en heeft ontzettend veel geduld. Zij luistert goed mee en biedt me stof tot nadenken om zelf tot een oplossing te komen of als ik er niet uitkom een oplossing die bij me past. Vanaf de eerste intake voelde ik me goed bij haar. Ik raad haar zeker aan.

Rotterdam, 07-02-2022
Ruben, 23 jaar – Expediteur (soon to be student)

Mijn vraag samengevat; Hoe vindt ik energie en motivatie en hoe kan ik meer zelfvertrouwen tonen in het dagelijks leven?

Ik had geen bewust toekomst beeld. Hierdoor bleef hangen tussen allerlei sectoren, ideeën en plannen en, durfde ik niet de knoop door te hakken. Gesprekken met andere partijen/instanties werkte niet of het effect was van korte duur. Dit kwam mede door de tijdsdruk om “snel beter” te worden en allerlei online opdrachten, terwijl ik eigenlijk iemand nodig had die luisterde, hierin vervulde Han Yin de rol fantastisch.

Door gesprekken met Han Yin ging ik bewust nadenken over acties en accepteerde ik de tijd die het kost om een idee te krijgen wat ik wil en wie ik ben. Hierdoor nam mijn zelfvertrouwen toe.

Het was een prettige ervaring waarin Han Yin persoonlijke aandacht en een luisterend oor biedt.

Over Rachel

Den Haag, april 2022
Emilie, 28 jaar – Project Manager

Rachel heeft mij geholpen op een moment dat ik wat minder in mijn vel zat. Ik wilde graag weer in verbinding staan met mijn kracht, om me beter te kunnen uitspreken en authentieke keuzes te maken. De sessies met Rachel waren prettig en ondersteunend, we deden verschillende oefeningen, zowel intern als extern gericht. Elke sessie vroeg zij mij een cijfer te geven aan hoe ik me op dat moment voelde, en het was heel mooi om dat cijfer omhoog te zien (en voelen) gaan! Ik zou de coaching van Rachel van harte aanbevelen.

Amsterdam, februari 2022
Steven, Art Director

I came to Rachel with few questions, but mainly it was about my difficulty in having a good connection with my emotions and a difficulty to communicate.

When I spoke to Rachel about this she came to the session with very insightful questions which made me look at how I was framing these difficulties within myself. The exercises that were suggested for between sessions really helped a lot and I continue them to this day. I found Rachel to be a caring and engaging coach that was very helpful in the way she approached the sessions.